Vingparken Konferansesenter

Vi tilbyr et unikt tilbud på dagkonferanser svært sentralt i regionen, med gratis parkering og kollektivtransport i umiddelbar nærhet til konferansesenteret. Vi tar imot både små og store kurs- og konferanser. Fasilitetene er topp moderne. Mat og servering gjøres av Restaurant Ro som ligger vegg i vegg med konferansesenteret.

Vingparken Konferansesenter ligger i et sentralt bygg i Moss med en viktig industrihistorie i fasadene. Innenfor dørene er derimot alt bygd opp fra grunnen for å gi plass til hypermoderne kvaliteter og fasiliteter i en lun atmosfære, skreddersydd for trivelige, kreative og effektive møter og samlinger.

Konferansesenteret har en inndeling i 9 ulike rom som gjør det like ideelt for firma- eller foreningsmøter med 20 deltagere, konferanser og kongresser med 150 sitteplasser og selskapseventer på opp til 200 gjester. Og med Restaurant Ro vegg-i vegg og en hel park å boltre seg i på utsiden, ligger alt til rette både for den formelle samtalen og den uformell minglingen med kolleger. Begge arenaer like viktig for å skape gode ideer!

Kontakt oss:

tlf: +47 950 19 111
post@vingparkenkonferansesenter.no

Våre konferanserom:

Quercus
Vi har to store flotte rom, hvert rom tar 24 konferansedeltakere ved klasseromsoppsett. Ved bruk av begge rom som et stort konferanserom tar det 52 deltakere. Rommer kan også benyttes til andre oppsett. Ved kun stoler gir det plass til over 125 deltakere.

Acer
To flotte rom med plass til 8-10 deltakere med møteromsoppsett. Kan også åpnes til et stort møterom for opptil 20 deltakere.

Tilia
Stort flott møterom med plass til 14 deltakere i møteromsoppsett. Kan også benyttes til mindre foredrag med kun stoloppsett med inntil 30 deltakere.

Fagus
To flotte rom med plass til 16 i hvert rom med møteromsoppsett. Kan også bli et stort rom med plass til inntil 50 personer i stoloppsett. Egner seg godt til mindre foredragsrom.

Betula
To rom med kapasitet til 10 og 14 personer i møteromsoppsett, kan også bli et stort møterom med plass til 24 personer.