Prosjektene

sydsiden-600x113

Handelsparken består av store butikker med god parkering. Her finner du: G-MAX, Expert, ICA, Byggmax og Vitus. Stamsaas flytter inn i 2015.


Skjermet for offentligheten i 50 år står nå TrioVings ærverdige industriområde foran transformasjon. Beliggende i en nydelig park preget av store eiketrær, gamle teglfasader og nydelige blomster skal det nå vokse frem en lekker haveby med moderne leiligheter. Forventet mars byggestart sent 2015.

Les mer om prosjektet


Helseparken samler et mest mulig komplett tilbud av offentlig, privat og ideelt helse-, pleie- og omsorgstilbud i tillegg alternativ behandling, velværeytelser og salg av helseprodukter. Et nyskapende helhetstilbud som vil være verdiøkende for alle som deltar.

Les mer om prosjektet

moss-business-center-forum-600x121

Her bygges en ny og moderne næringspark på 20.000 m2. Flere bygg bundet sammen med glasspartier med resepsjon og heis, godt tilrettelagt for separate leieforhold pr. bygningskropp og pr. etasje.

Rikelig parkering og god synlighet/eksponering mot Ryggeveien, Varnaveien og Rygge Storsenter. Lekre og effektive lokaler med høy standard innvendig og utvendig.

Les mer om Forum Moss