VELKOMMEN TIL VISNING Nytt byggetrinn – nye muligheter!

– Slik kan ditt framtidige hjem se ut, sier eiendomsmegler Andreas Thoring og ønsker velkommen inn i visningssenteret i Vingparken. Nå er det klart for neste byggetrinn – og nye muligheter!

Eiendomsmegler Andreas Thoring hos Meglergaarden tar en pust i sofaen i visningssenteret, og gleder seg til salgstart for neste byggetrinn. Da blir det garantert trøkk her, sier han.

For å kunne gi potensielle kjøpere et best mulig inntrykk av hvilken standard det legges opp til, har Enata Eiendom liksågodt bygd en egen leilighet i visningssenteret – med kjøkken, bad, og oppholdsrom. Med kaffelukt i rommet og frukt på bordet, er det som å komme på besøk hos en beboer i Rosenvinge Park!

Det er Meglergaarden AS som har salgsoppdraget for leilighetene, og eiendomsmegler Andreas Thoring er ikke i tvil om at visningssenteret har vært salgsutløsende i det første byggetrinnet. Og at det vil bli like viktig i det neste!

– Her kommer man inn i en lun og koselig atmosfære og kan se interiørløsninger med egne øyne og ta på det med egne hender, framfor å bla i en brosjyre eller se en illustrasjonsfilm. Standarden på visningssenteret bekrefter samtidig hvor høyt utbyggeren har lagt lista for kvalitet. Dette er helt i tråd med alt annet som gjøres i Vingparken, sier han.

Gjennom flere år har Enata Eiendom utviklet området, opparbeidet parken og bygd en rekke fasiliteter, som peisestue og gjestebolig. Og snart er det åpning for helseparken, restauranten og konferansesenter.

– Dette viser hvor genuint opptatt eiendomsselskapet er av området. Det handler om langt mer enn å fortette mest mulig. Her skal folk trives.

Thoring mener det er hele konseptet i Vingparken, samt den sentrale beliggenheten, som trigger kjøperne - og som var årsaken til det eventyrlige salget i første byggetrinn. Av de 31 leilighetene, er det kun et fåtall igjen.

Han er sikker på at interessen for neste byggetrinn blir minst like stor, og kan fortelle at en rekke interessenter allerede har meldt seg.

– Alle som har inngått kontrakt blir en god representant for Rosenvinge Park. Vi merker nå at det er stadig flere som snakker positivt om det som skjer her – som igjen skaper økt nysgjerrighet hos andre.

– Oppmerksomhet skaper oppmerksomhet, minner han om, og gleder seg stort til å kunne ønske velkommen til salgsstart for neste byggetrinn.

Det gir nye muligheter til å finne drømmeleiligheten!

Ta kontakt

Ring meg gjerne hvis du
er interessert i leilighet i
Rosenvinge Park!

Andreas Thoring,
tlf: 918 21 500

No Comments Yet.

Leave a comment