RESTAURANTSJEFEN gleder seg

Restaurant Ro har funnet sin restaurantsjef. Valget falt på den erfarne mossingen Martin Ruud (40), som lover å gjøre sitt ytterste for at du som gjest skal trives her.

Martin er fagutdannet kokk og har jobbet som kjøkkensjef på ulike spisesteder på Østlandet de siste 12 årene – fra brasserier til gourmetrestauranter. Han ser fram til å kunne ønske velkommen inn i storstua i Vingparken på nyåret.

Martin Ruud (t.h) er en ekte mossing, og gleder seg stort til å kunne ønske velkommen inn i Restaurant Ro på nyåret. Bestillingene har allerede begynt å komme, sier han.

– Dette blir en ny og spennende utfordring for meg, og jeg er takknemlig for at jeg blir vist en så stor tillit. Den skal jeg forvalte på beste måte, sier han.

Lokale ansettelser

Også restaurantetablerer Yngvar Andreassen er svært fornøyd med at ledergruppen nå er på plass. Det er mange brikker og en omfattende logistikk som skal finpusses innen dørene åpnes for gjestene.

– Det er viktig at vi får ansatte i sentrale posisjoner med lokal forankring, som har sitt nettverk her og kjenner regionen godt. Det er de som vil bli vårt ansikt utad, sier Yngvar.

– Samtidig har vi vært bevisst på å sette sammen et erfarent team med spisskompetanse og erfaring på ulike områder, slik at det i sum vil gi høy kvalitet på alle våre tjenester.

Kortreiste råvarer

Restauranten er basert på et italiensk/fransk brasserikonsept med en grønn linje. Tidlig i uka er det næringsliv, kurs og konferanse det vil handle mest om, mens det i helgene vil være stort fokus på familier og barnefamilier.

– En viktig del av konseptet, er å bruke lokale råvareleverandører. Og er det noe vi har mye av i regionen, er det akkurat det! Her er det bare å plukke på øverste hylle, sier restaurantsjef Martin Ruud.

Innen åpning, skal han – i samarbeid med kjøkkensjefen og øvrige ansatte – smake seg fram til en meny som skal friste både unge og gamle mager. En prosess han gleder seg stort til.

På bestilling

Restauranten, som vil holde åpent sju dager i uka, vil også betjene kurs- og konferansegjestene. I tillegg har de lokaler som egner seg perfekt til private selskaper – fra dåp og navnedag til minnestund.

– I de lukkede selskapene vil kunden selv kunne bestemme hva eller hun ønsker å servere. Om det er snitter, koldtbord eller treretters middag, skal vi sørge for at det smaker utsøkt, sier han.

– Også julebord vil bli et naturlig marked for oss, med tradisjonell julemat og god drikke til. Tar vi også med at parken egner seg ypperlig for en rekke type arrangementer, fra konserter til julemarked, og at det skal bygges helsepark, kontorbygg og mange hundre leiligheter her, forstår vi litt av potensialet.

– Dette må bli bra!, sier en svært entusiastisk og stolt restaurantsjef.

No Comments Yet.

Leave a comment