LEILIGHETENE

Alle leilighetene får gode lysforhold med hver sin unike plassering. Alle får utsikt til en lun og idyllisk park. Litt oppover i etasjene får man god oversikt over hele parken og etterhvert hele Høyda. I de øverste etasjene ser man over mot Vestfold med en stripe av havet mot innseilingen til Oslo mot vest og mot Mossemarka med idylliske Vansjø mot øst.

Interiøret i Rosenvinge Park har et tidløst preg med innslag av moderne elementer. Interiørene reflekterer byggenes arkitektur der innside og utside skaper et helhetlig formspråk med lyse og duse toner fra naturen. Det er utarbeidet fire forskjellige interiørkonsepter slik at du som kjøper får større valgmulighet. Interiørkonseptene vil hjelpe kjøperen til et stilfullt og helhetlig interiør gjennomgående i hele leiligheten. Farger og materialvalg er nøye gjennomarbeidet av interiørarkitekt. Interiørkonseptene er i hovedtrekk basert på nøytrale, lyse og lette flater – fra det naturlige, rustikke og mer sofistikerte, til det mer tøffe og grafiske uttrykket. Hovedflatene har som utgangspunkt lyse farger, og i noen av konseptene er det mindre flater med mer nyanserte farger, dette for a skape variasjon og dybde i rommene. På gulvet er det tatt utgangspunkt i enstavsparkett og vegger i lyse og fine farger. Det legges imidlertid opp til stor valgfrihet for kjøperne som signerer kontrakt i en tidlig fase. Her kan du skreddersy akkurat den løsningen og det visuelle uttrykket du ønsker.

No Comments Yet.

Leave a comment