Kontorer for vekst og utvikling

- Fortelle meg hvilket behov du har, så skreddersyr vi akkurat det lokalet du ønsker! I tillegg legger vi alt til rette for at bedriften skal kunne utvikles og vokse i Forum Moss Business Center, sier daglig leder Finn Sundby hos EVRNorge AS.

forum

Målsettingen for Forum Moss Business Center er kontorlokaler på i overkant av 10.000 km fordelt på opp til åtte ulike bygg. Felles for alle, er at de får en svært sentral og idyllisk beliggenhet i Vingparken.

Det første byggetrinnet blir et bygg på 2-3.000 kvm, og prosessen med å signere leietakere er i full gang. Så fort det nødvendige antallet er på plass, begynner arbeidene.

- Går alt etter planen, vil det første bygget står klart til innvielse om et års tid, sier Finn Sundby.

Tilrettelagt for utvikling

I kontorparken vil alt bli lagt til rette for høy trivsel, utvikling og en effektiv arbeidsdag. Byggene vil overstige alle krav til godt klima og innemiljø, og det vil bli basert på miljøvennlig drift. Her vil du få tilgang til moderne møtelokaler og vaktmestertjenester. I tillegg blir det en rekke unike, sosiale møteplasser både i og utenfor bygget, hvor medarbeidere på tvers av næringer kan diskutere felles utfordringer og muligheter.

Leietakerne vil også ha tilgang til muligheter og fasiliteter Vingparken har å by på – med umiddelbar nærhet til helsepark – med både behandlingsog rekreasjonstilbud, handelsområder, konferansesenter, restaurant og de innbydende grøntområdene. Nevnes må også at det planlegges et badeland her – og at det er satt av plass til et framtidig hotell…

Forum Moss Business Center blir med andre ord en del av et innovativt og moderne miljø som gjør det attraktivt å jobbe her.

Og med det lettere å rekruttere de beste medarbeiderne!

Sentral beliggenhet

Sundby trekker også fram Høydas sentrale beliggenheten i regionen. Herfra er det to minutter til flybuss, E6 og Rygge Storsenter, og bare 10 minutter til Moss Lufthavn. Innen en radius på 200 meter ligger to bussholdeplasser med stopp for samtlige bussruter, inklusiv flybuss til både Gardermoen og Moss lufthavn Rygge.

- I Vingparken utvikles det nå en ny bydel, med effektiv beliggenhet for både kunder og ansatte. Jeg har stor tro på at mange bedrifter vil se verdien i å bli en del av dette unike fellesskapet, sier Finn Sundby.

For mer informasjon: www.forummoss.no

No Comments Yet.

Leave a comment