BRINGER KULTUR TIL MOSS

Fra Vingparken er det kort vei til Parkteatret i Dronningens gate. Der venter kulturelle opplevelser året igjennom.

Parkteatret har alltid hatt en viktig plass i mosseregionens kulturliv, og framstår i dag som et kulturhus for alle.

– Et bygg med sjel og historikk vi fyller med godt innhold, sier daglig leder Petter Fosse.

Et godt og bredt kulturtilbud er avgjørende for ethvert bærekraftig lokalsamfunn. I Vingparken anlegges det derfor scener som muliggjør mindre konserter og opptredener. I tillegg er parkanlegget i seg selv en perfekt ramme for ulike begivenheter, fra sommerkonserter til julemarked.

Parkteatret

Men det aller viktigste, er at du er tett på alle kulturelle tilbud i kommunen. Fra Høyda er det kun en trivelig spasertur til sentrum, med hele dets kulturliv og uteliv. Salen rommer mer enn 500 sitteplasser, og egner seg godt til både store og små oppsetninger.

Her tilbys profesjonell kompetanse for gjennomføring av alle typer arrangementer - fra teater og konserter til foredrag og konferanser. Det gjør Parkteatret til en av byens største kulturinstitusjoner.

– Vi forsøker å være vårt ansvar bevisst ved både å være en arena for lokalt kulturliv, samt gi gode publikumsopplevelser for alle aldersgrupper, sier Petter Fosse, daglig leder i Parkteatret - kulturens høyborg i Moss.

Aktiv desember

Parkteatret leverer profesjonelle lyd- og lystjenester og kan produsere hele arrangementet inklusive booking av artister, regi og gjennomføring.

I disse tider står det selvsagt mange julerelaterte oppsetninger på plakaten, og Fosse trekker fram deres egne, tradisjonelle oppsetninger "Snekker Andersen og Julenissen" og "Parkteatrets Julekonsert". Sistnevnte til inntekt for Frelsesarmeen og Redd Barna, som har mottatt mer enn en million kroner de siste ti årene.

For mer informasjon om Parkteatret, se www.parkteatret.com

No Comments Yet.

Leave a comment